You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
DistinctlySpecialisedSections

Verzending:

Wij verzenden dagelijks met PostNL. Voor 14:00 besteld, is normaal gesproken de volgende werkdag al in huis. Mocht je twijfelen of een bestelling op tijd binnen is, bel of mail ons.

 Nederland PostNL  
Tot € 50 € 3,95
Vanaf € 50 Gratis verzending met PostNL

PostNL Afhaalpunt:

Via PostNL is het aflevering aan huis ook mogelijk een ophaalpunt te selecteren. Je moet wel eerst je adresgegevens invullen voordat de keuze voor een afhaalpunt beschikbaar komt bij het kiezen van een de aflever methode. Na het plaatsen van je bestelling sturen wij je pakketje naar het geselecteerde PostNL ophaalpunt. Vergeet niet je identificatiebewijs mee te nemen als je je pakket ophaalt. Zo kan het postkantoor zien dat het pakketje daadwerkelijk van jou is. 

 België Internationale pakketpost
Tot € 50 € 6,95
€ 50 tot € 100 € 3,95
Vanaf € 150 Gratis verzending


Bij kleine bestellingen die per briefpost verzonden worden rekenen wij slechts € 2,50 verzendkosten. Het is ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen bij een van de PostNL afhaalpunten in Nederland. Hier kan je voor kiezen bij de bezorgopties aan het einde van de bestelprocedure. Heb je meer vragen over de verzending, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Retourneren:

Wanneer je een product wilt ruilen of retourneren is dat uiteraard geen probleem, dit kan zonder problemen tot 45 dagen na aankoop. De producten dienen uiteraard wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Je kan je bestelling of het artikel met dit retourformulier terug sturen naar het retouradres op formulier. Het liefst ook nog de pakbon mee terug sturen. Graag vernemen wij ook nog even per mail dat u producten retour zendt.

De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Je kunt gebruik maken van onze handige retourservice waarmee je bespaart op de retourkosten. In geval van een omruiling zullen wij het nieuwe product kosteloos toezenden. Een terugbetaling voor een artikel ontvang je binnen 14 dagen na melding terug op je rekening.

*Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour gezonden worden.

Het retouradres zoals ook te vinden op ons retourformulier is:
The ShoeCare-Shop
Egstaat 74
3319LA Dordrecht 
Graag het retourbeleid volgen zoals hierboven vermeld.