You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Mirror shine

Een mooie glans op de schoen staat garant voor een complete en zeer verzorgde uitstraling, hier draagt een mirrorshine dan ook absoluut aan bij. Gebruik om je schoenen te laten glanzen als nooit te voren, een combinatie van Saphir Mirror Gloss en Saphir Pate de Luxe. 

1. Zorg dat je schoenen goed schoongemaakt zijn en goed gevoed door Saphir Lotion of Renovateur en Saphir Pommadier te gebruiken.
2. Begin nu met het voorzichtig opbouwen van de mirror shine door het gebruik van Saphir Mirror Gloss, ook wel het ‘glazuren van je schoenen’ genoemd. Mirror Gloss is een hard type schoenwas, perfect voor het opbouwen van lagen en het creëren van een gladde laag op het leer. Breng het product aan op de plekken die je wil laten glanzen, zoals de neus en hielen van de schoen en poets voorzichtig uit met een katoenen uitpoetsdoek en een heel klein druppeltje water om de was gelijkmatig over de schoen te verspreiden. Breng 4 tot 5 lagen aan en een prachtige glanslaag zal ontstaan. 
3. Om je mirrorshine helemaal af te maken, breng nog een laatste laag Saphir Pate de Luxe aan om een perfecte mirrorshine te krijgen!

Houd er wel rekening mee dat het zeer afhangt van de leersoort hoeveel lagen je nodig hebt voor de glans ontstaat.
Je schoenen krijgen een glans die ze nooit eerder hebben gehad! Voor meer info lees onze Guide over Mirror Shining.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina