You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Schoenspanners

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Schoenspanners
In onze winkel hebben we een groot aanbod van schoenspanners voor verschillende doeleinden en gebruiken. Natuurlijk hebben we onze cederhouten schoenspanners, een van de houtsoorten met de beste eigenschappen om je fris en in vorm te houden. Maar naast deze cederhouten schoenspanners, hebben we ook beukenhouten schoenspanners, perfect voor op reis, sneakerspanners om je sneakers mooi mee te houden en schoenspanners van merken zoals Saphir en La Cordonnerie Anglaise. Ook hebben we onze eigen lichtgewicht reis schoenspanners. The schoenspanners die we aanbieden komen in verschillende soorten hout, zoals cederhout, beukenhout, lotushout en vurenhout.

Doeleinden
De primaire bedoeling van schoenspanners is het in de juiste vorm houden van je schoenen, zodat wanneer je ze uittrekt, de spanners de schoen weer recht strekken zodat haar originele vorm weer terugkeert. Secundair zijn schoenspanners van belang voor het opnemen van vocht en mineralen dat na gebruik in het leer is getrokken. Naast dit onttrekken van vocht zorgen de schoenspanners ervoor, dankzij hun natuurlijke frisse en kwieke geur dat vervelende luchtjes wordt onttrokken en een frisse geur in de plaats treedt. Wanneer schoenspanners gelakt zijn, zullen ze niet de vocht-onttrekkende eigenschap hebben en op die manier het leer verzorgen, ze zullen enkel de schoen in haar originele pasvorm houden. Lotus en beukenhout onttrekken ook vocht wanneer ongelakt.

Schoenspanners voor vrouwen
Onze schoenspanners voor dames komen in twee versies. Allereerst de wat lichtere reisspanners die makkelijker mee te nemen zijn op reis en daarnaast natuurlijk de luxe cederhouten schoenspanners voor dames, die je lederen of suède schoenen perfect in shape houden, vocht en mineralen opnemen en een frisse geur van ceder afgeven. Onze laarzenspanners komen in een plastic en cederhouten versie. De gouden plastic versie zorgt enkel voor het behoudt van dezelfde pasvorm maar verzorgen het leer niet, de cederhouten laarzenspanners  zorgen echter wel voor het opnemen van vocht en mineralen waardoor het leer goed kan herstellen na gebruik en zorgt daarbij ook voor een frisse geur. Gebruik voor de meest perfecte verzorging van je laarzen een combinatie van cederhouten schoenspanners met een cederhouten laarzenspanners.