You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Dagelijkse verzending, Nederland & België
 • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Schoenpoets Sets

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 

Waarom een schoenpoetsset?
In onze winkel hebben we uitzonderlijke schoenpoetssets voor uitzonderlijke schoen. Voor elk doel en voor elk type leer. Of je nu een behandeling zoekt voor glad leer, suède, nubuck, cordovan, sneakers of een van onze specials, zoals reptiel, nappa of lakleer, we helpen je graag. Met een schoenpoetsset heb je meestal een betere deal dan dat je de producten los koopt. Daarnaast helpt het je direct de juiste producten te vinden zonder dat daar een uitgebreide zoektocht aan vooraf gaat.

Onze schoenpoetssets
And o boy, we hebben je wat schoenpoetssets te bieden! Natuurlijk hebben we onze sets gespecialisserd voor glad leer met verzorgingsproducten van Saphir Médaille d’Or, paardenharen borstels, een uitpoetsdoek en een schoenzak. We bieden daarbij ook schoenpoetssets voor sneakerverzorging en sommige sets bevatten schoenspanners. We hebben een Mirror Shine Set voor de beste glans denkbaar en daarnaast ook verschillende reis sets en cadeau sets. We stellen onze sets samen met de grootst denkbare zorg zodat ze zo compleet en efficiënt mogelijk zijn voor de behandeling waarvoor ze bedoeld zijn en ze zijn beschikbaar in verschillende niveau’s van schoenverzorging. We hebben bijvoorbeeld voor glad leer een Basic, Plus en Expert schoenverzorgingsset, elke bevat respectievelijk een meer complete verzorgingsset voor een uitgebreidere behandeling. The Basic bevat een Saphir Médaille d’Or Pommadier en borstels, de Plus bevat daarnaast ook een Saphir Lotion en uitpoetsdoek en de Expert bevat daarbij nog een reinigingsproduct zoals Saphir Renomat of Saddle Soap.

Of je dus op zoek bent naar een meer basis set om te beginnen met schoenpoetsen of je bent er klaar voor om je schoenen een uitgebreide behandeling te geven met een geweldig resultaat, je vindt het in onze webshop! De prijzen van onze schoenpoetssets variëren van slechts €20 tot een serieuze €250. Kijk ook eens naar de Gidsen in onze webshop om meer informatie te vinden over de producten die je nodig zult hebben.