You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Dames laarzenspanners

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Dames opgelet! Houd je schoenen mooi met damesspanners of laarzenspanners
Je kent het wel, je hebt prachtige lederen of suède laarzen gekocht en hebt ze een aantal keer gedragen, maar dan komt dat moment; je trekt ze uit en zet ze weg, maar de volledige schacht kiepert om en vouwt als het ware dubbel naar één kant. Je vraagt je af of dit wel goed is maar kunt er nu eenmaal weinig aan doen dus laat het maar zo.
Echter dames; dit is  erg slecht voor het leer en zorgt dat de schacht haar originele pasvorm en lijn verliest. Dubbelgeklapt leer verkleurt sneller op de vouw en droogt tevens sneller uit, ook gaat de aanhechting op de schoen er rommeliger uitzien. Om dit te voorkomen is het zeer aan te raden om laarzenspanners te gebruiken. De laarzenspanners zorgen ervoor dat de laars na gebruik in dezelfde positie blijft als tijdens gebruik en zo haar fijne pasvorm niet verliest. Het leer of suède blijft daarnaast ook mooier en de laars is makkelijker te verzorgen wanneer de spanner erin zit. Zowel het aanbrengen van schoenpoetsproducten als het inspuiten van suède is veel simpeler en makkelijker uit te voeren.

Welke soorten dames- en laarzenspanners hebben wij?
Onze schoenspanners voor dames komen in twee versies. Allereerst de wat lichtere reisspanners die makkelijker mee te nemen zijn op reis en daarnaast natuurlijk de luxe cederhouten schoenspanners voor dames, die je lederen of suède schoenen perfect in shape houden, vocht en mineralen opnemen en een frisse geur van ceder afgeven.
Onze laarzenspanners komen in een plastic en cederhouten versie. De gouden plastic versie zorgt enkel voor het behoudt van dezelfde pasvorm maar verzorgen het leer niet, de cederhouten laarzenspanners  zorgen echter wel voor het opnemen van vocht en mineralen waardoor het leer goed kan herstellen na gebruik en zorgt daarbij ook voor een frisse geur. Gebruik voor de meest perfecte verzorging van je laarzen een combinatie van cederhouten schoenspanners met een cederhouten laarzenspanners.