You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Dagelijkse verzending, Nederland & België
 • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Shoe Care

In deze categorie vind je alles dat je nodig hebt om je schoenen in perfecte staat te houden. Onze producten uit de Medaille d'Or lijn van Saphir bieden je de beste verzorging voor je schoenen. Met de schoenwas en schoencrèmes van Saphir laat je jouw schoenen weer glanzen als nieuw. Of je nu een basis poetsbeurt of een gehele renovatie voor je schoenen wilt, alles wat je nodig hebt vind je in deze categorie.

Artikelen 1 tot 12 van 189 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 189 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Schoenverzorging
In onze winkel bieden wij de meest uitgebreide en doordachte collectie schoenverzorgingsproducten aan. In ons assortiment hebben we onder andere de producten van Saphir, de premium lijn Saphir Médaille d’Or, La Cordonnerie Anglaise en Sir Beecs maar ook schoenverzorging voor sneakers zoals merken Jason Markk en Tarrago. Het verzorgen van je hoge kwaliteit schoenen stopt niet wanneer je de winkel uitloopt en ze gewoon begint te dragen. Op een investering in geweldige schoenen moet gelet en verzorgd worden met de juiste producten. Wanneer je dus in het bezit ben van een paar gemaakt door Van Bommel, Greve, Crockett & Jones, Santoni, Magnanni, Church’s, Edward Green, Alden, Carlos Santos, Floris van Bommel, Fratelli Rosetti, een andere high-end merk of wellicht een paar op maat gemaakte schoenen, zorg dus voor degelijke schoenverzorging en je zult er jaren en jaren plezier van hebben.

Om je schoenen in goede vorm te houden zijn een aantal producten onmisbaar. Om mee te beginnen moet je op zijn minst een schoenpoetsset hebben met paardenharen borstels in neutraal en zwart en een zwarte en neutrale Pommadier (crème). Dit is een goede start van een basic schoenverzorgingsset om je gladleren schoenen een goede beurt te kunnen geven, of ze nu zwart of bruin zijn.Voor suede schoenen raden we het gebruik van Saphir Invulner Spray met hoogwaardige oliën aan. Deze spray maakt de schoen waterafstotend en voedt de suede dankzij de voedende oliën die het bevat. Met een crêpe borstel kunt u daarnaast het suede opborstelen zodat het er weer goed uitziet. Om je basic schoenverzorging verder uit te breiden, adviseren wij je om cederhouten schoenspanners te gaan gebruiken om je schoenen goed in vorm te houden wanneer je ze niet draagt en misschien nog wel belangrijker, het cederhout neemt vocht en mineralen op die in het leer zijn getrokken na het dragen van de schoenen. Nu heb je een set die basic maar zeer effectief is. En natuurlijk, als je je schoen aantrekt wil je de hiel van de schoen niet beschadigen. Dankzij het gebruik van een schoenlepel zal het leer er niet zwak uit gaan zien en zal je hiel stevig en sterk blijven. Natuurlijk moeten schoenen af en toe ook gereinigd worden na gebruik maar ook nadat meerdere lagen schoenpoets zijn aangebracht. Reinigen kan gedaan worden met of zonder water, dit ligt aan het product dat je kiest om te gebruiken. Saphir Lotion is een product dat makkelijk is aan te brengen en binnen jouw schoenverzorging niet mag ontbreken. Lotion is een melkachtige vloeistof die perfect is voor oppervlakkig reinigen en die daarbij het leer zeer goed voedt. Voor een diepere reiniging, raden we het gebruik van Saphir Renomat aan. Renomat reinigt het leer snel door het aan te brengen op een katoenen doek en goed te poetsen. Saphir Saddle Soap moet gebruikt worden met lauwwarm water voor een diepe en verzorgende reiniging van het leer. Na het diepgaand reinigen van je schoenen, moet het leer diepgaand gevoed worden. De delicate oliën in Saphir Renovateur doen dit perfect. En om echt de kers op de taart te plaatsen, kan je na het poetsen met Pommadier (crème) nog een mirror shine creeëren door een combinatie van Saphir Pate Deluxe en Saphir Mirror Gloss te gebruiken. Naast de hierboven genoemde behandelingen, zijn er nog veel meer producten die je schoenen verbeteren en verduurzamen en die je absoluut moet hebben voor een degelijke schoenverzorging, kijk daarnaast dus vooral even verder op onze website!