You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Onze merken

 “Abbeyhorn”

 Abbeyhorn is een merk dat bestaat sinds 1749. Deze Engelse producent maakt al jaren hoge kwaliteit producten van natuurlijk hoorn. Alle producten worden met de hand gemaakt in Engeland, al meer dan 260 jaar lang. Het bedrijf is vandaag de dag gevestigd in Holme, Lancashire.

 “Saphir”

Saphir is een Frans merk dat teruggaat naar 1920. Het schoenverzorgingsmerk won de Medaille d’Or (gouden medaille) op een beurs in Parijs en sindsdien voert zij dan ook deze naam voor haar beste lijn schoenverzorgingsproducten. Saphir is al bijna 100 jaar een van de beste in haar branche.

 “Pantherella”

 Pantherella is een Engels sokkenmerk dat is gestart in 1937. De sokken zijn lichtgewicht, hebben geen naden en zijn verkrijgbaar in een enorme variëteit aan kleuren, pasvormen en patronen. Dit zijn dé sokken die je outfit compleet maken en zijn de perfecte match voor je nette schoenen!

 “Edwin

 Edwin Jagger is een producent van premium scheermessen en kwasten. Het merk is in 1988 in Sheffield opgericht. Sheffield staat bekend om haar hoge kwaliteit metalen die EJ dan ook gebruikt in zijn scheermessen. Edwin Jagger combineert het traditionele Britse vakmanschap met een mooi klassiekmodern design.

Taylor 

 Taylor of Bond Street is 1854 gesticht in Londen tijdens de ambtsperiode van Queen Victoria. TOBS is gespecialiseerd in alles wat met het gezicht te maken heeft, of het nu je baard, huid of haar is dat verzorging nodig heeft, Taylor heeft het. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten worden de producten gemaakt naar de hoogste standaarden. Voortreffelijke producten voor uitzonderlijke klanten.

“Mühle” 

 Sluit je aan bij de Mühle-beweging uit het Erz-gebergte in Duitsland! Dit derde-generatie familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren van scheerproducten degelijke kwaliteit met Duitse precisie. Het merk bestaat sinds 1945 en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van klassieke scheermessen en kwasten.

 “Prospector”

 Het unieke merk Prospector Co. heeft met een traditionele benadering een prachtige verscheidenheid aan producten voortgebracht in de loop der jaren voor scheren, huid en haar. Met hun old-school handgesneden labels, retro flessen en klassieke verpakkingen bieden ze een product dat qua inhoud innovatief en van de hoogste klasse is. Of je nu een olie nodig hebt voor je baard of een simpele crème.

 “Prospector”

 Hestra is een van de wereldleiders op het gebied van de productie van handschoenen. Het bedrijf is in 1936 in Zweden opgezet door de familie Magnusson en sindsdien maken zij in eigen fabrieken handschoenen van het beste leer, de beste wol en andere materialen van topkwaliteit. In 2015 produceerde Hestra al meer dan 2 miljoen paar handschoenen. 

 Profuomo

 Een Nederitaliaans familiebedrijf, in 1934 gestart door meneer Michaelis, een kleermaker met een visie. Zijn wens en drijfveer was om hoge kwaliteit kleding te maken met de nadruk op elke stap in de productie ervan. Prachtige materialen, gebruikt om met vakmanschap een prachtig kledingstuk van te maken.

 Gestalten

 Gestalten is sinds jaar en dag gevestigd in Berlijn en constant actief met het ontwikkelen en herontdekken van de manier waarop uitgeven is benaderd. Met een indrukwekkende en veelzijdige serie boeken is er voor iedereen wel iets naar zijn gading te vinden. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst of cultuur, auto’s of boten, reizen of koken, je vindt altijd wat je zoekt!

 Loake

 Loake is een Britse schoenenproducent die sinds 1880 bestaat en is gevestigd in Kettering, Northamptonshire. Het bedrijf is opgericht door de broers John, Thomas en William Loake en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met de productie van luxueuze Britse schoenen met een zogenaamde Goodyear-welted zool.