You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Merken

 “Abbeyhorn”

 

Abbeyhorn is een merk dat bestaat sinds 1749. Deze Engelse producent maakt al jaren hoge kwaliteit producten van natuurlijk hoorn. Alle producten worden met de hand gemaakt in Engeland, al meer dan 260 jaar lang. Het bedrijf is vandaag de dag gevestigd in Holme, Lancashire. Klik hier voor alle producten.

 “Saphir”

 

Saphir is een Frans merk dat teruggaat naar 1920. Het schoenverzorgingsmerk won de Medaille d’Or (gouden medaille) op een beurs in Parijs en sindsdien voert zij dan ook deze naam voor haar beste lijn schoenverzorgingsproducten. Saphir is al bijna 100 jaar een van de beste in haar branche. Klik hier voor alle producten.

 “Pantherella”

 

Pantherella is een Engels sokkenmerk dat is gestart in 1937. De sokken zijn lichtgewicht, hebben geen naden en zijn verkrijgbaar in een enorme variëteit aan kleuren, pasvormen en patronen. Dit zijn dé sokken die je outfit compleet maken en zijn de perfecte match voor je nette schoenen! Klik hier voor alle producten.

 “Edwin

 

Edwin Jagger is een producent van premium scheermessen en kwasten. Het merk is in 1988 in Sheffield opgericht. Sheffield staat bekend om haar hoge kwaliteit metalen die EJ dan ook gebruikt in zijn scheermessen. Edwin Jagger combineert het traditionele Britse vakmanschap met een mooi klassiekmodern design. Klik hier voor alle producten.

Taylor

 

Taylor of Bond Street is 1854 gesticht in Londen tijdens de ambtsperiode van Queen Victoria. TOBS is gespecialiseerd in alles wat met het gezicht te maken heeft, of het nu je baard, huid of haar is dat verzorging nodig heeft, Taylor heeft het. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten worden de producten gemaakt naar de hoogste standaarden. Voortreffelijke producten voor uitzonderlijke klanten. Klik hier voor alle producten.

“Mühle” 

 

Sluit je aan bij de Mühle-beweging uit het Erz-gebergte in Duitsland! Dit derde-generatie familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren van scheerproducten degelijke kwaliteit met Duitse precisie. Het merk bestaat sinds 1945 en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van klassieke scheermessen en kwasten. Klik hier voor alle producten.

 “Neville”

 

Neville is altijd al geïspireerd geweest door de klassieke manier van scheren zoals bij een Britse barbier. Zij combineert dan ook het allerbeste van natuurlijke ingrediënten met de benadering van vroeger qua design. Het resultaat is een grote verscheidenheid aan producten voor scheren, haar en gezicht, allen gemaakt in Engeland. Klik hier voor alle producten.

 “Baxter

 

Baxter of California is een scheermerk dat werd gecreëerd door Baxter Finley in 1965. Het begon met een zeldzaamheid voor die tijd, de Super Shape, een verzorgingsproduct voor mannen dat de huid beschermt in extreme omstandigheden. Vandaag de dag hebben ze een groot aantal producten voor scheren, huid en lichaamsverzorging. Baxter is klassiek in concept, maar high-tech en innovatief in productontwikkeling. Made in California. Klik hier voor alle producten.

 “Cowshed”

 

Cowshed gebruikt alleen het beste organische plantextract en essentiële oliën om geest, lichaam en ziel een boost te geven. Door de jaren heen hebben verscheidene bad-, lichaam- en huidverzorgingsproducten van Cowshed prijzen gewonnen overal ter wereld. Je kan Cowshed ook ervaren in een van hun spa’s, gevestigd in onder andere Berlijn, Londen, Miami en New York. Klik hier voor alle producten.

 “Jao

 

Jao Brand produceert een handvol gespecialiseerde huidverzorgingsproducten door wetenschap te combineren met aloude geneeswijzen, in een coole retro verpakking. Made with love in Pennsylvania. Klik hier voor alle producten.

 “Erbe”

 

Erbe is in 1930 voortgebracht door de Becker-familie dichtbij Düsseldorf. Het bedrijf begon als specialist in producten voor handverzorging/manicure omdat persoonlijke verzorging in die tijd meer en meer serieus werd. In de jaren '80 werd hieraan de scheerlijn toegevoegd met een serie prachtige scheermessen en kwasten tot gevolg. Klik hier voor alle producten.

 “Prospector”

 

Het unieke merk Prospector Co. heeft met een traditionele benadering een prachtige verscheidenheid aan producten voortgebracht in de loop der jaren voor scheren, huid en haar. Met hun old-school handgesneden labels, retro flessen en klassieke verpakkingen bieden ze een product dat qua inhoud innovatief en van de hoogste klasse is. Of je nu een olie nodig hebt voor je baard of een simpele crème. Klik hier voor alle producten.

 “Prospector”

 

Hestra is een van de wereldleiders op het gebied van de productie van handschoenen. Het bedrijf is in 1936 in Zweden opgezet door de familie Magnusson en sindsdien maken zij in eigen fabrieken handschoenen van het beste leer, de beste wol en andere materialen van topkwaliteit. In 2015 produceerde Hestra al meer dan 2 miljoen paar handschoenen. Klik hier voor alle producten.

 Nachtmann

 

Meer dan 180 jaar geleden begon Nachtmann met de productie van klassiek Beiers glaswerk. Sinds 1834 worden hun glazen geproduceerd met ongekende kundigheid, precisie en traditie met maar één doel; om dát beetje luxe aan het dagelijkse leven te kunnen bieden. Fenomenale glazen, karaffen en vazen, made in Germany. Klik hier voor alle producten.

 Profuomo

 

Een Nederitaliaans familiebedrijf, in 1934 gestart door meneer Michaelis, een kleermaker met een visie. Zijn wens en drijfveer was om hoge kwaliteit kleding te maken met de nadruk op elke stap in de productie ervan. Prachtige materialen, gebruikt om met vakmanschap een prachtig kledingstuk van te maken. Klik hier voor alle producten.

 Gestalten

 

Gestalten is sinds jaar en dag gevestigd in Berlijn en constant actief met het ontwikkelen en herontdekken van de manier waarop uitgeven is benaderd. Met een indrukwekkende en veelzijdige serie boeken is er voor iedereen wel iets naar zijn gading te vinden. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst of cultuur, auto’s of boten, reizen of koken, je vindt altijd wat je zoekt! Klik hier voor alle producten.

Moleskine 

 

Moleskine, beroemd van haar unieke notitieboekjes, die al ruim 200 jaar worden gemaakt. Verschillende bekende wereldburgers zijn u in het gebruik ervan voorgegaan zoals Van Gogh, Picasso en Hemingway. Een betrouwbare en handige kompaan, waar je ook heen gaat. Klik hier voor alle producten.

 WITLOFT

 

Witloft is een Nederlands merk dat in 2014 is opgericht en gespecialiseerd is in te productie van lederen schorten, ontstaan uit een liefde voor koken en stijlvol kookgerei. De handmade schorten worden gemaakt van een veilige, stevige en stoere soort leer. Klik hier voor alle producten.

 Loake

 

Loake is een Britse schoenenproducent die sinds 1880 bestaat en is gevestigd in Kettering, Northamptonshire. Het bedrijf is opgericht door de broers John, Thomas en William Loake en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met de productie van luxueuze Britse schoenen met een zogenaamde Goodyear-welted zool. Klik hier voor alle producten.

 
 Viola Milano

 

Viola Milano is met maar 1 doel voor ogen begonnen; om ervoor te zorgen dat mannen beter gekleed gaan in hun drukke stijlvolle leven, vol van kleur en uitingen in hun eigen smaak. Om ze hierbij te helpen biedt VM een grote collectie producten aan. Vooral hun armbanden zijn one of a kind. Klik hier voor alle producten.

 Renard

 

Renard maakt unieke horloges voor unieke mensen. Door traditie en hedendaags design samen te voegen is een slim en strak horloge ontstaan waarmee je pols nooit meer hetzelfde zal zijn. Of je het nu formeel of casual draagt, jouw Renard zal in elke situatie passen. Klik hier voor alle producten.