You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen
DistinctlySpecialisedSections

Events

The ShoeCare-Shop is geregeld te vinden op evenementen. Zo organiseren we jaarlijks de Amsterdamse editie van de Super Trunk Show, een internationaal schoenevenement voor schoenliefhebbers. Daarnaast zijn we ook vaak te vinden als bezoeker op de Londen en Stockholm edities van de Super Trunk Show. Hieronder een impressie van de door ons georganiseerde evenementen en evenementen waar we als bezoeker vaak aanwezig zijn.

Amsterdam Super Trunk Show

Wil jij je aanmelden als exposant of wil je graag meer informatie over de volgende editie van de Amsterdam Super Trunk Show? Stuur ons dan even een email via: info@distinctly-different.com  Naast exclusieve schoenmerken zijn er ook verschillende stijlmerken aanwezig op de Amsterdam Super Trunk Show. Als je denkt dat jouw merk of product goed aansluit bij de stijl van de Amsterdam Super Trunk Show stuur ons dan een email. Kijk hier voor een volledige foto collage van de Amsterdam Super Trunk Show 2020.

Schoenpoetsservice op locatie

The ShoeCare-shop voorziet voornamelijk in kwaliteit schoenverzorgingsproducten, maar we hebben ook een schoenpoetsservice op locatie verzorgd door The Amsterdam Shoe Shine. Voor meer informatie en impressies van vorige events verwijzen we je graag naar de website van The Amsterdam Shoe Shine. Heb je binnenkort een leuk event waar wij en onze schoenpoetsservice goed bij passen? Neem dan contact met ons op.

Schoenpoetsworkshops op locatie

Wil je graag dat je collega's, vrienden of werknemers iets beter voor hun schoenen zorgen? Daar helpen wij je graag mee! Tijdens onze schoenpoetsworkshop op locatie leggen we in ongeveer één uur tijd hoe je je schoenen schoonmaakt, verzorgd en poetst. Onze professionals nemen je stap voor stap mee door het proces en doen de handelingen voor en helpen deelnemers waar nodig. We kunnen de kandidaten ook voorzien in een schoenpoetsset na afloop van de workshop zodat ze thuis direct aan de slag kunnen om de rest van hun schoenen op orde te brengen. Heb je interesse in een schoenpoetsworkshop bij jou op het werk of andere locatie? Stuur ons dan even een email via: info@distinctly-different.com Wil je liever bij ons op kantoor/werkplaats een workshop volgen? Kijk dan hier voor de beschikbare data en meer informatie.