You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
DistinctlySpecialisedSections

Aloë Vera Scheerzeep

Mühle scheerzeep, Aloë Vera 

De Aloë Vera scheerzeep heeft een kalmerende en hydraterende werking. Wordt geleverd met een luxe porseleinen scheerkom waarin de zeep van goede kwaliteit blijft.

Doorsnede scheerzeep 60 mm.

Hoe te gebruiken

Scheercrèmes worden voornamelijk gebruikt door "wet shavers" en scheerenthousiasten. Een scheerzeep is ten opzichte van een scheercrème iets minder gebruikersvriendelijk omdat deze enkel door gebruik van een scheerborstel kan worden aangebracht. We beginnen met de meest basis tip die we kunnen geven bij het gebruiken van scheerzeep. Bij scheerzeep heb je per scheerbeurt slechts een fractie van de hoeveelheid nodig van welke je normaliter zou gebruiken bij een scheerschuim of scheergel. Veel mensen gebruiken vanuit het beginsel al te veel scheercrème en te weinig water wat in een droog schuim resulteert en een negatieve invloed heeft op de scheerbeurt.

Het aanbrengen met een borstel
Start met het weken van de scheerborstel in warm water. Bevochtig hierna ook het gezicht kort met warm water. Neem de scheerborstel uit het water en schudt deze licht uit. Knijp daarna licht in de borstel om overvloedig water uit de borstel te verwijderen. Begin hierna met het "laden" van de borstel met schuim. Dit doe je door ronddraaiende bewegingen over de zeep te maken waardoor deze begint te schuimen. Het duurt meestal ongeveer 30 seconden voordat er genoeg schuim op de borstel zit.

*Als je per ongeluk te veel water hebt verwijderd is dit geen probleem. Druppel dan simpelweg wat nieuw water op de borstel en ga dan weer verder.

Wanneer je genoeg schuim hebt gecreëerd kan deze met de borstel op het gezicht worden aangebracht. Doe dit met kleine ronddraaiende bewegingen totdat het gehele gezicht bedekt is met een gelijke laag schuim. Om te controleren of het schuim daadwerkelijk vochtig genoeg is kan je de borstel borstel tegen het opgeschuimde gedeelte van het gezicht te houden en deze daarna hier weer van af nemen. Wanneer de borstel enigszins blijft plakken is er niet genoeg water gebruikt. Je kunt dan water toevoegen door water op de borstel te druppelen en deze wederom over het gezicht te halen.

Extra informatie
Merk Mühle
Size 65g

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 23,00
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1250+ BEOORDELINGEN)
 • Persoonlijk advies

  van onze experts

 • Dagelijkse verzending

  Altijd snel in huis

 • Verzending €3,95

  Vanaf €50 gratis

 • 45 dagen tijd

  om te ruilen